úterý 9. ledna 2018

...PF ještě jednou


Musím se přiznat, že se bojím.
Bojím se, že bude znovu zvolen Zeman.
Ale jsem člověkem naděje❤️✌️.
Moje trojice: Drahoš - Fischer - Hilšer.

Jak řekla dnes moje babička:
 "Kdyby tam nebyl ten Zeman, byla by to docela příjemná volba."

Když čas dovolí, snažím se poslouchat diskuze, sledovat. Vyhodnocovat.
Manžel se mi už směje, že to prožívám tak, jako bych si vybírala ženicha.

Cítím, že mému srdci je nejblíže Pavel Fischer.
Prezident, kterému můžu věřit. Silný, přesto pokorný.
Má za sebou mnoho politických zkušeností.
Nemluví prázdné fráze.



Moc bych si přála, abychom měli dobrého prezidenta.
Snad si to zasloužíme. Modlím se za to.
Věřím na zázraky.

A kdo je Váš prezident?


 Kdo volí Pavla Fischera.
Osobnosti volí Pavla Fischera.
Cesty víry: Pavel Fischer velvyslanec ve Francii
Marek Orko Vácha podporuje Marka Hilšera.

32 komentářů:

  1. Pro mě taky jasná volba...jen se bojím,aby nedopadl jako Karel :(

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, též mám strach, ale zároveň věřím, že náš budoucí prezident bude slušný člověk. Prezident za kterého se nebudeme muset stydět. U nás se mi muž také směje, jak tyhle volby prožívám. Preference mám jasné Drahoš - Fischer. Bližší je mi Fischer, naději na úspěch má patrně větší Drahoš. Tak snad to tak bude vidět i nadpoloviční většina národa!

    OdpovědětVymazat
  3. Našemu srdci (mě a mému manželovi) je také nejblíže Pavel Fischer, velmi nás oslovil i Marek Hilšer. Já jsem byla v minulých měsících velmi pesimistická, ale teď cítím naději.... Vaše babička má naprostou pravdu.
    https://www.modlisezaprezidenta.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím...se vším...s obavami i s nadějí, kterou též spatřuji v Pavlu Fišerovi:-).

    OdpovědětVymazat
  5. ...za naši rodinu jasně PF 2018...

    OdpovědětVymazat
  6. U nás doma taky vede Pavel Fischer, a řekla bych že jeho podpora den ode dne roste. Já věřím na zázraky a celá rodina se modlíme za volbu prezidenta :)

    OdpovědětVymazat
  7. U nás to taky neskutečně prožíváme...Pavel Fischer je pro nás jasná volba...
    Tak moc bych si přála být hrdá na to,jakého mám prezidenta..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, nikdy jsem to tak neprožívala jako nyní, dokonce jsem zjistila, že mám kolem sebe fajn lidi, inteligentní, ale někdy zírám!!! Kolikrát už hrozila velká hádka jak v rodině, tak mezi známými. Opravdu mi jde hlavně o to, abych mohla být hrdá na svého prezidenta, který s úctou reprezentuje naši krásnou zemi. Pro mě jasný pan Fischer, každý jeho volič mi udělá nesmírnou radost. Ale vidím to černě.....přesto doufám a věřím v naději

      Vymazat
  8. stará liška mazaná9. ledna 2018 v 16:39

    Hlášení z lesa a okolí: Marek :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Zjišťuju, že je mi názorově nejblíž Horáček. Nejsympatičtější zas Hilšer. V každém případě ale volím Drahoše, jestliže má proti Zemanovi největší šanci. Z volby ,,srdcem" jsem po volebním debaklu Zelených tak nějak vyléčená. Držím nám palce:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dovoluji si reagovat.samozřejmě existují různé statistkické testy a variace, ale obecně prezidentská volba funguje trochu jinak než volby do PS. a rozumím volbě "rozumem v 2.kole" ale v 1. si myslím, že volbu srdcem si můžete dovolit :). Přeji správnou volbu!

      PS: za mne také PF 2018 :)!

      Vymazat
    2. omlouvám se, ani jsem se nepodepsala, nebylo to schválně. Anička Cali

      Vymazat
    3. Aničko, je možné, že kdyby mě nějaký kanditát tak strašně moc nadchnul, že bych ho volila i navzdory statistikám. A kdyby mi Drahoš vyloženě neseděl, tak bych ho taky nevolila. Obávám se, že třeba Topolánka bych nevolila ani v 2. kole. Přece jenom Zeman díky svému zdravotnímu stavu dlouho nepovládne a Topolánek je ještě relativně mladý...

      Vymazat
    4. :-))), tak podobně o tom taky přemýšlím

      Vymazat
    5. Já tentokrát snad poprvé budu volit někoho, kdo má šanci uspět, a ještě je mi i nesmírně sympatický a mému srdci blízký, tedy Drahoše...:-) Jinak bývám úplně "mimo"...:-) P.

      Vymazat
  10. Fischer a Hilšer. Věřím... s chvěním. A srdce vyléčit nedokážu♥

    OdpovědětVymazat
  11. Za mě P.Fischer - ze stejných důvodů - všichni kolem mě volí rozumně - jak to, že ty volby pak vždycky dopadají tak hrozně? Nemám kolem sebe nikoho, kdo by volil Zemana!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Fischer! děkuji za článek :)

    OdpovědětVymazat
  13. Kolikrát už jsem rozebírala volby se svými kamarády. Neznám nikoho, kdo volí Babiše, Spd, komunisty, Zemana ... Žijeme ve své sociální skupině.
    Také věřím a doufám! U nás dáme pana Drahoše, někteří známí ho znají osobně a prý je to velmi slušný člověk. Velmi se mi ale líbil i Marek Hilšer.
    Snad to tentokrát dopadne! Kterýkoliv z kandidátů bude lepší než Zeman. Nechápu, že lidé nevidí, že je to opravdu velmi nemocný pán. Jen jeho ego a přisluhovači ho ženou do dalších voleb.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  14. Pavel Fischer!!! o víkendu navštívil naše malé městečko a to jak vystupoval mě přesvědčilo, že by to byl opravdu člověk na svém místě. Stále mě udivuje, že spoustu lidí fandí Zemanovi a nejhorší jsou takoví, co jej volí "aby byla sranda" :(

    OdpovědětVymazat
  15. Bojím se, že je to až na škodu, že je tentokrát z koho vybírat. Za mě PF. Hana

    OdpovědětVymazat
  16. Nakonec taky Fišer, oslovil nejvíc.... Jen ne Zeman!

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem v pondělí přečetla hodně zajímavý článek v Respektu. Pořád přemýšlím nad tím jak vlastně uvažují ti co volí Zemana. Proč jim nevadí všechno to co vadí mě a s čím se nechci smiřovat. A moc doporučuji si ho přečíst všem, kteří mají podobné otázky. Obklopuji se lidmi se stejnými názory, to je jasné, ale mám možnost mluvit i s těmi, kdo stejné názory nemají možná už teď nebudu tolik překvapená. Článek není zveřejněný celý, kdyžtak ho můžu poslat emailem, ale tohle číslo respektu stojí za koupení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jitko, Respekt si kupuji - občas, protože není tolik času, abych ho vždy stihla přečíst. Podle mě určitě jeden z nejlepších týdeníků! Tento článek jsem četla. I proto píšu, že se bojím, že znovu vyhraje Z...Líbil se mi Tomáš Hanák v klipu pro prof. Drahoše - že se slovo "slušnost" skoro bojí vyslovit - jako by bylo v dnešní společnosti nadávkou...

      Vymazat
    2. https://www.youtube.com/watch?v=WiZv2H32X20

      Vymazat
  18. Tak ještě ten odkaz: https://www.respekt.cz/tydenik/2018/2/prezident-jako-my

    OdpovědětVymazat
  19. Taky Pavel Fischer. Dělám pro něj i dobrovolníka. Prožívat tyrkysovou revoluci společně s týmem lidí, co věří, že změna je možná a makají za PF dnem i nocí je super. Takže PF2018!

    OdpovědětVymazat
  20. Díky všem! Držme si palce...Když to bude někdo ze čtveřice Hilšer, Fischer, Horáček, Drahoš - myslím, že se můžeme radovat. Doufejme!

    OdpovědětVymazat
  21. Věřím, že to bude Fischer... měl neskuteční finiš kampaně, ta vlna, která se v poslední dny zvedala a sílila je nepředstavitelná, tyrkysová revoluce... ty videa mi znovu vhání slzy do očí... je to veliká naděje... a já tomu ze srdce věřím...
    Anička

    OdpovědětVymazat
  22. Joj, jeste jsem alespon trosku nahledla do komentaru...a podle nich bych se mohla citit i spatne, ze jsem dala hlas panu Zemanovi, ale necitim. Vim, ze to nemusim nikomu vysvetlovat, proc... ale ja se za nej nestydim. Nejsou mi prijemne jeho vulgarismy, ale jinak si ho vazim. Nepotrebuji, aby v cele naseho statu stal nekdo, kdo potesi mou hrdost, ale nekdo, komu jde skutecne o nas. Verim, ze rika, co si skutecne mysli a nepotrebuje to prikraslovat (ale slusnejsi by mohl byt, na druhou stranu, co si mnozi spoluobcane dovoli za urazky a zesmesnovani demokraticky zvoleneho prezidenta, to take neni v poradku) a je mi sympaticke, ze se postavil za Izrael. I jeho intelektualni kapacita je velmi obdivuhodna...i kdyz za tu obdivuji toho, kdo ho stvoril a kdo mu ji i v jeho veku zachovava. Takze to jen proto, abyste 'videli' i jednoho cloveka, ktery to citi jinak.
    A jeste jednou:neni vlady, nez od Boha...
    Dekuji a pozdravuji.

    OdpovědětVymazat
  23. Take jsme volili v prvnim kole P.Fischera. Skoda, ue se nedostal dal, ale co nadelam. Pevne veeim, ze ti, co volili jine kandidaty nez Drahose, se dostavi a podpori ho v kole druhem. Aneb jak tvrdi Vitek: jakakoli volba je lepsi nezli to, co uz tam je...

    OdpovědětVymazat