čtvrtek 3. července 2014

...capkáme II.


V prvním Capkacím článku mi Markéta doporučila botičky Little blue lamb.
Objednala jsem dvoje. 
Jedny capkací a druhé pevné.
 Výběr je opravdu velký. 
 
Botička je z kvalitních materiálů.
Jsou lehoučké. Pevnější mají gumovou podrážku, která je flexibilní.
Stélka není tvarovaná. Botička je vpředu krásně široká, nemačkají se tu prsty, nezužuje se.
Za mě velká spokojenost. Znáte/máte někdo?

Více o dětských botičkách najdete u Madam Coquette tady.
Odkaz na obchůdek najdete tady.

12 komentářů:

  1. Marti, díky za prozrazení značky. :-) Brzy nás čeká nákup prvních botek, tak jsem ráda za tipy. Ty růžové se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tento obchůdek objevila také díky tomuto (hrozně fajn) blogu. Mám jedenáctiměsíční chodící holčičku. A vybírala jsem podobně jako ty - jedny měkké (http://www.littlebluelamb.sk/baby/bara/) a jedny s tou pevnější podrážkou (http://www.littlebluelamb.sk/squeaky/salome-lila/). Objednala jsem botky s velkým nadměrkem, u těch tenisek to nevadí, ale v sandálkách se nožka ještě ztrácí. Moje dcerka má dlouhé palečky, ale jinak poměrně úzké chodidlo, tyto botičky jsou opravdu hodně široké (což je samozřejmě dobře). Na těch pevných mi trochu vadí ta nafukovací pískací část pod patou, pískátko jsem vyndala, ale pořád je to lehce nafouklé. Přijde mi to tam zbytečné. Obchod se mi líbí a určitě tam budu vybírat i další botky. Mám ale výhradu k těm balerínkám pro větší holčičky, koupila jsem jedny starší dceři a hrozně ji dřou do paty. Jinak moc děkuji za články tohoto typu. Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Boží! Krásné a ani ne tak drahé jako jiné "bosé boty". Díky za tip! Hezký víkend přeje Kator

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tohle hledám! Děkuji za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  5. Držím v ruce svoje téměř 4 měsíční miminko a jsem si jistá, že díky vašim příspěvkům budeme jednou pořizovat stejný botičky na noičky o kterých vy píšete. Vypadají úžasně, hezky se o ni čte, tak proč to nezkusit :-) Mimochodem, já neznám vůbec nikoho, kdo by je používal. Takze my také dekujeme za krasny a zajimavy příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  6. Jak si skřítková čte:-) a botičky jak parádnice:-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Taky máme jen nej zkušenosti s lbl capáčky už pro druhého syna :-), a pak máme oblíbené i pedipedky.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za vaši zkušenosti. Uvažuji nad koupí, jen se mi podrážka zdá hodně tlustá - je opravdu ohebná? - všemi směry, i do stran, když člověk zmáčkne botu do vrtule? :-) Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu hodně ohebná, všemi směry. I vrtule mi jde. Mám vyfotit? :)

      Vymazat
    2. ne, to nebude třeba :-))

      Vymazat
  9. Dobrý den, muzu se prosim zeptat, jakou velikost jste vzala dcerce techto boticek? Chci je objednat pro dceru, ma 13 mes., delka nohy 12 cm a sirka 5,5 cm, mam strach, ze ty pro 12-18 mes. ji budou male (s ponozkou), o nadmerku ani nemluvim... dekuji moc za odpoved:).
    Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bojím se, abych neporadila špatně:). Ale asi bych raději objednala ty větší - pro 18-24 měs. Naší malé Skřítkové roste nožička nějak strašně rychle. Tyhle krásné capáčky už jsou jí malé, už má nožku 21!

      Vymazat