středa 12. června 2013

...pásla ovečky

Ovečky pasou se samy,
jehňátko drží se mámy...

Kolotoč oveček pro malou Skřítkovou nad postýlku.
Nápad už když byla v bříšku, realizace až ve třech měsících...

Kdyby bylo na mně máme všechny hračky ze dřeva, z flícu, vkusné a hlavně nehrající a neplastové...
Bohužel nás zasáhla školková vlna a já podlehla (rok jsem se držela!). Máme doma McQueena.
Skřítek o něm pořád mluvil a já netušila, o co jde..až jsem si ho musela vygooglit. Dokonce má s s tímhle červeným auťákem i tričko (dostal od tety) a samozřejmě je jeho nejoblíbenější.
A moje (na něj) oblíbené sovičkové, barvy hořčicové nosí nerad - prý se v něm dětem nelíbí! Chápete to?!
Ale spidermani a ostatní "hnusáci" mi přes práh nesmí! (Jestli ten náš kluk není vlastně chudák:)

13 komentářů:

  1. Neee, není chudák, já taky spidermany, gogouny a jinou havěť nechci domů. Jen hrající hračky miluje Jenda...(manžel jim vyndával baterky). Krásný ovečkový kolotoč.

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli tě to uklidní, tak u nás se taky McQueenuje.... Nejsem z toho sice nadšená, ale Kuba to červený auto bezmezně miluje....

    OdpovědětVymazat
  3. Ukládám si jako úžasnou inspiraci,
    až jednou u nás nastane druhé kolo ... kouzelné stádo ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Och, to jsem poctěna! Děkuji Ti:)! A těším se na druhé kolo :)...

      Vymazat
  4. Marti, u nás v holčičím provedení...vše co nejvíc růžové, svítivé, třpytivé atd :)). Taky jsem si dlouho myslela, že nepolevím, ale nakonec jsem došla k tomu, že např. vánoční dárky mají udělat radost dětem a ne mě. A musela jsem se do toho vyloženě nutit. Můj vkus děti snad vnímají a něco tím do nich asi zaseju, ale tím to končí. Jediné, co si ještě dovoluju je, že čas od času udělám generální pořádek v hračkách a vše rozbité plastové vyhazuju...a že toho je :))!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, je to tak:). Mluvíš mi z duše. Taky jsem musela dospět k tomu, že to musí být dárek, ze kterého bude mít radost Skřítek a ne já:)...A zrovna včera letělo několik rozbitých plastových hraček do koše:-D.

      Vymazat
  5. Holky moje, přesně toto řeším též. Myslela jsem si, že barbíny nikdy, ale cácorky už jich mají pět. Hlavně Ag potřebuje k životu Winx (kdyžtak si vygůglujte) a různé jiné příšernosti. Naštěstí je míjí svět reklam (nemáme televizi, na počítači mají jen vybrané pohádky), tak se dost věcí dá uhlídat. Ale co mně hodně vadí je to, že nám lidé nosí hračky a věci, které by sami vyhodili. Prý máme hodně dětí, tak se nám to jistě bude hodit:-( nechápu.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne a milé. Naše deti spoznávali svet ručne vyrobenými hračkami do času, kým nechodili do škôlky. Potom to nabralo určité tempo a pribúdali aj kupované hračky. Jedno som však synovi nedovolila a to zbraň v akéjkoľvek podobe. Niektorí ľudia to síce nechápali a vraveli len o hračke, ale ja viem svoje. Občas sa deti chcú vyrovnať rovesníkom, ale to asi vieš. Pekný večer &Lenka.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsme na tom stejně. Doma vedu bojkot proti spajdrmenovi a jeho bandě ... strašně doufám, že je jednou Toník nebude vyžadovat ... jinak mě z toho klepne ... a hrací hračky a zbraně? Ty mi nesmí přes práh!

    OdpovědětVymazat
  8. krásný ovečky a super nápad.škoda,že moje děti už jsou veliké

    OdpovědětVymazat