sobota 18. ledna 2014

...těsně pod vrcholem

Lovoše.
Dál už to s kočárem nešlo. I když ten náš projede kde co, šátek je šátek. 
Kdybychom pokračovali dál, asi bychom malou Skřítkovou vyklepali. 
Takže příště do kopců jedině s šátkem:).

Výlet skoro jarní. Z minulé slunečné neděle. Teď už zase šedivo...
A zima nikde.

6 komentářů:

  1. Víš, co se Marti líbí? Že tam u vás je ta příroda úplně jiná :). Má takový svůj typický ráz, to se tady u nás nevidí. Kdysi, ještě za svobodna, jsme tam byli s mužem jako skauti na roverském kurzu a vždycky, když vidím Tvé fotky, vybaví se mi všechny vzpomínky :).

    OdpovědětVymazat
  2. Mě je taky moc krásně, když vaše fotky vidím. Jsem z Ústí a za časů malé dcery jsme toho spoustu pojezdili a pochodili...moc ráda na to vzpomínám. teď máme malého vnoučka a tak, když sem z Olomouce přijedou, bude chtít dcera i malému ukázat, jak je TADY hezky. A já si přeju, aby už byla hotová dálnice....aby to odlehčilo cestám a já, sváteční řidič...velmi sváteční....bych mohla dojet dál a pak chodit, co by mi dech stačil....krásné procházky a výlety, malý je nadšený vším, co? dalekohled, nové věci...A za chvíli se k němu připojí druhý "chodič"...krása, krása, užívejte...M.

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsme byli malí, tak nás rodiče každý víkend brávali na vycházky, výlety,... a strašně ráda na to vzpomínám a strčím ruku do ohně za to, že vám jednou Skřítkové poděkují :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na Lovoši je hezky. My tam byli s nosítkem minulý rok :)

    OdpovědětVymazat
  5. To my s Lišákem jsme taky tahali Liščátka na výlety :-) užívejte si to!

    OdpovědětVymazat
  6. ta fotecka s brizama je jak z pohadky Mrazik :-)

    OdpovědětVymazat