úterý 21. května 2013

...parádnice nespolupracující

 Kytičky z flícu pro naši malou parádnici. Návod třeba tu či tu.
A takhle to vypadá, když modelka odmítá spolupráci :).

15 komentářů:

  1. Krásné kytičky, modelka se to časem naučí, jen musí trošku povyrůst. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za kytičky děkuju a s modelkou už se to pózování lepší :)...

      Vymazat
  2. Modelka je náádhernááá, moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak zrovna neměla náladu na to, být modelkou:-) Moc se mi líbí, že má malá slečna Skřítková zavinovačku s kanýrky:-), to už je vidět málokdy a je to škoda. Kytičky jsou zajímavé, jdu okouknout návod. Hezké dny. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu je to málokdy vidět...Dokonce jsem sháněla a nepořídila. A tak dělá parádu v peřinkách a zavinovačkách po mně :).

      Vymazat
  4. Pláče, protože se jí víc líbí ta tyrkysová :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi :-D !!! To mě nenapadlo, příště vyzkouším tyrkys!

      Vymazat
  5. Nádherná ozdoba :) Modelka se to časem naučí :) jako všechny malé princezny ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, můžu se zeptat mimo téma ale k blogu - jaké místo v Portugalsku doporučujete na letní pobyt - hlavně podle pláží, co nejmíň lidí..víte jak to myslím. Moc moc a moc díky!
    A samozřejmě - nádherná holčička!
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti!
      Pro mě jsou nejkrásnější pláže mezi Aveirem a Portem (Espinho, Ovar), méně lidí, nádherné dlouhé písečné pláže, ale oceán studenější. Teplejší voda ke koupání je na jihu, ale o to více turistů. Z těchto míst za mě určitě Lagos. Albufeira a Faro se mi moc nelíbily (komerční, Faro daleko od moře, špinavé, hodně turistů. Pokud plánujete cestu - závidím a přeji :). A určitě nezůstaňte jen u moře a objevujte! Portugalsko je n á d h e r n é :)!!!

      Vymazat
    2. Moc děkuju, my jsme právě mysleli nějak od Portu k Lisabonu a spojit to s koupáním na pár dní. Loni jsme byli v Norsku, tak snad nás zima nerozhází :-) ještě jednou díky!

      Vymazat
  7. Milá Martinko,
    gratuluji vám ke krásné rodině! Vždy ráda nakouknu na tyto stránky a pohladí mne po duši něžné fotografie. A musím se přiznat – já Vás několikrát potkala v čekárně u paní doktorky a nějak jsem si vryla do paměti Vaší křehkost a krásné bříško, jen mi vůůbec nedošlo, že jste to tenkrát byla Vy a přemýšlela odkud tu vílu znám. A tak Vám přeji ať skřítci dělají radost a Bůh Vám žehnej!
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, děkuji :) - za gratulaci, za Vaše nakouknutí, za přání pro Skřítky...a jestli jsem Vám připadala v těhotenství v čekárně jako víla, tak to já jsem si připadala jako vorvaň :-D, který musí ležet dlouhé týdny a jediný pohyb pro něj byla právě návštěva doktora :)...

      Vymazat